BLANCO KATALOGAS
BLANCO KATALOGAS
BLANCO KATALOGAS
BLANCO KATALOGAS
PAKLAUSTI KAINOS
close

Paklausti







 

BLANCO KATALOGAS

BLANCO maišytuvą, plautuvę, muilo dozatorių, atliekų rūšiavimo sistemą, išsirinkti ar užsisakyti  galite iš:

Blanco katalogo (jau greitai bus naujas)   ( Atsisiųsti)

arba parduotuvėje Taikos pr. 43, Kaunas

Parduotuvėje turime platų BLANCO prekių spalvų ir dizaino asortimentą

BLANCO maišytuvų ir dozatorių spalvos atitinka Silgranit ir keramikos plautuvių spalvas

Prekių kainą klauskite  tel. +370 68685349; +370 61470570

Prieš užsakant prekę, tikslinkite likutį tel. +370 686 85349; +370 614 70570

Klauskite  buitex01@gmail.com;  tel.+370 614 70570

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
 

BLANCO – didžiausias virtuvės plautuvių gamintojas Vokietijoje, pagaminantis daugiausiai akmens masės plautuvių pasaulyje. Kompanijos vardas siejamas su aukščiausios kokybės vokiškomis plautuvėmis, maišytuvais, atliekų rūšiavimo sistemomis bei virtuvės aksesuarais.

BLANCO maišytuvai atitinka aukščiausius Vokietijos higienos reikalavimus, yra nuodugniai tikrinami ir  sertifikuojami, kad būtų maksimaliai saugūs sveikatos atžvilgiu.

Vandens kokybės užtikrinimui naudoja aukštos kokybės medžiagas ir profesionalų dizainą. 

Nepriekaištinga kokybė ir patvarumas

Itin platus asortimentas

Spalvotų maišytuvų spalvos atitinkančios Silgranit ir keramikos plautuvių spalvas

Skirtingi paviršiaus apdirbimo variantai

Patentuotos keraminės maišytuvų vidaus šerdys

Patentuotas vidaus srauto reguliatorius, sumažinantis kalkių apnašas

BLANCO  akmens masės plautuvių lyderis, siūlantis itin platų modelių, dydžių ir spalvų pasirinkimą.

BLANCO akmens masės Silgranit PuraDur II sudėtyje yra 80 proc. kvarc o smėlio, likusią dalį sudaro rišamoji medžiaga akrilas, silikonas, teflonas, keramikos mikro dalelės ir spalvos pigmentai. Tokia unikali Silgranit sudėtis lemia didžiausią galimą plautuvių atsparumą smūgiams, įbrėžimams, rūgštims, dėmėms ir karščiui. Taip pat tokia sudėtis lemia itin lengvą Silgranit  priežiūrą, palyginti su kitomis akmens masės plautuvėmis.

Dėka patentuotos higienos apsaugos formulės Higiene+Plus BLANCO plautuvių paviršius yra antibakterinis. Šis unikalus paviršius sumažina bakterijų dauginimąsi net iki 98 proc.

BLANCO keraminės plautuvės skirtos norintiems natūralios ir prabangios medžiagos detalės savo virtuvėje.

Tai itin patvari keramika, sukurta specialiai naudojimui virtuvėje. Šiuolaikiniai gamybos metodai, specialios apdirbimo technologijos, dešimtmečiais kaupta patirtis bei patyrę gamybos meistrai užtikrina aukštą šių gaminių kokybę. Keraminės plautuvės labai lengvai prižiūrimos dėl visiškai neporėto paviršiaus, atsparios karščiui, rūgštims, dėmėms, įbrėžimams. Keramikos išskirtinumas – sodrios spalvos, galimas matinis arba glazūruotas paviršius.

BLANCO keramikinių plautuvių privalumai:

• Paprasta priežiūra

• Atsparios nestipriem smūgiam

(pvz. krentančiam puodeliui)

• Neįgeriančios spalvų

• Atsparios karščiui

• Gaminamos rankiniu būdu

• Tinka sąlyčiui su maistu

• Atsparios rūgštims

• Atsparios tiesioginei saulės šviesai

BLANCO nerūdijančio plieno plautuvių asortimente rasite tiek paprasčiausių klasikinių ir nebrangių, tiek aukščiausios klasės modernaus dizaino kūrinių.

Gamybai naudojamas tik itin kokybiškas nerūdijančio plieno lydinys 18/10 (DIN 1.4301), o kelios skirtingos gamybos technologijos lemia neribotas formų ir dizaino išgavimo galimybes. Nerūdijančio plieno plautuvės yra atsparios rūgštims ir dėmėms, neblunka, yra lengvai prižiūrimos ir higieniškos, t.y. tinka sąlyčiui su maistu.

BLANCO koncepcija – funkcionali plautuvės sistema, kai efektyviai išnaudojama plautuvės spintelės zona ir sukuriama erdvė patogiam maisto ruošimui ir tvarkai. Sistema susideda iš plautuvės, maišytuvo, priedų ir pritaikytos atliekų rūšiavimo sistemos bei blanco maisto atliekų smulkintuvai.

BLANCO atliekų rūšiavimo sistemos funkcionalus dizainas, optimaliai išnaudojama vieta po plautuve ir lengvas valymas. Šios sistemos yra stabilios, patogios, lengvai montuojamos. Kompaktiška konstrukcija ir funkcionalios detalės leidžia sukurti itin praktišką atliekų rūšiavimo ir daiktų laikymo sistemą.

BLANCO maisto atliekų smulkintuvai

 BLANCO muilo dozatoriai patvarūs ir kokybiški.

BLANCO muilo dozatorių  spalvos atitinka Silgranit  maišytuvų, plautuvių ir keramikos plautuvių spalvas. talpos nuo 300 iki 500 ml.

Siūlomas platus specialiai kiekvienai plautuvei pritaikytų priedų asortimentas:

 įvairios pjaustymo lentelės: medinės, stiklinės

 kiaurasamčiai, indų džiovinimo krepšiai, padėklai ir kt.

Svarbu! Prekių likutis sandėlyje ir el. parduotuvėje realiu laiku gali nesutapti, todėl prieš užsakant prekę tikslinkite likutį.
Prekės aprašyme pateikiama gamintojo ir/ar tiekėjo bendro pobūdžio informacija, todėl gali būti paminėtos ne visos prekės savybės.
Prekės išvaizda, matmenys, atspalvis gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje.
Dėl išsamesnės informacijos apie prekę, klauskite telefonu +370 61470570; +370 68685349 arba el. paštu buitex01@gmail.com  
Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą