Džiovyklė AEG TR939M4E
PAKLAUSTI KAINOS
close

Paklausti







 

Džiovyklė AEG TR939M4E

TR939M4E
Tikslinkite likutį
682,00 €
Su mokesčiais

Energijos klasė A+++

Gaminio informacijos lapas

Prieš užsakant prekę, tikslinkite likutį tel. +370 686 85349; +370 614 70570

Klauskite  buitex01@gmail.com;  tel.+370 614 70570

 

Džiovinkite užtikrintai. Džiovyklė „9000 Absolute Care® Plus“ su technologijomis „3DScan“ ir „Absolute Care®“ užtikrina tikslų džiovinimą ir priežiūrą. Ji nuskaito drėgmės lygį jų viduje ir pasirūpina, kad kelių sluoksnių rūbai išdžiūtų tolygiai. Kad drabužiai ir pūkinės striukės liktų purūs bei šilti.

„FiberPro“ sistema su „3DScan“ technologija naudojant jutiklius nuskaito drėgmės kiekį drabužiuose. Ji nustato drėgmę ir pakoreguoja trukmę, kad drabužiai būtų tiksliai išdžiovinti. Netgi stori ir kelių sluoksnių drabužiai. Palyginus su natūraliu džiovinimu ore, džiovinant šiuo būdu, išlaikoma pūkinių striukių išvaizda ir net 30 % geresnė šiluminė izoliacija.

 „AbsoluteCare®“ programos tiksliai valdo džiovinimo būgno judėjimą ir temperatūrą. Vilnoniai gaminiai priplojami prie būgno, todėl džiovinami it patiesti. Lauko drabužiai džiovinami tinkamoje temperatūroje, kad būtų išsaugotos jų vandeniui nepralaidžios membranos funkcinės galimybės. Tinkamas judėjimas ir reikiama temperatūra užtikrina, kad kiekvienas audinys bus visiškai išdžiovintas, išsaugant jo kokybę, išvaizdą ir tekstūrą.

„Mix XL“ programa naudoja optimizuotą ventiliavimo ir karščio paskirstymą tiksliam ir kruopščiam medvilnės bei sintetikos džiovinimui. Nereikia rūšiuoti tarp skalbimo ir džiovinimo. Skalbiniai būna 30% mažiau raukšlėti ir minkštesni nei džiovinami standartiškai. Taigi, išimti rūbai būna mažiau raukšlėti, patogūs ir paruošti nešiojimui.

 „SensiDry“ pašalina drėgmę iš audinių perpus žemesnėje temperatūroje, nei įprastos skalbinių džiovyklės, tik šiek tiek pailgus džiovinimo laiką. Todėl audiniai niekada nėra veikiami nereikalingo karščio. Jūsų drabužiai ilgiau išliks tokios tekstūros, kokios buvo tą dieną, kaip juos nusipirkote. Be to, žema temperatūra padeda taupyti energiją.

 „ÖKOFlow Filter“ – nepaprastai efektyviu filtru, kurį lengva pasiekti ir išvalyti. Įprastos džiovyklės turi kelis filtrus. Jeigu jų nevalysite, didės energijos sąnaudos. AEG džiovyklė, teturinti vieną filtrą, lengvai išdžiovina visus skalbinius ir užtikrina veiksmingumą bei energijos naudojimo efektyvumą. 

Techniniai duomenys:

Gamintojas AEG
Džiovyklės tipas Kondensacinė
Montavimo tipas Laisvai pastatoma(s)
Energijos vartojimo efektyvumo klasė A+++
Džiovinimo talpa 9.0 kg
Šilumos siurblio džiovinimo technologija Yra
Kondensacijos efektyvumo klasė A
Drėgmės sensorius Yra
Garų technologija Ne
Variklio tipas Inverterinis
Būgno sukimosi kryptis Į abi puses
Triukšmingumas džiovinant 63 dB
Ciklo trukmė 199 min.
Būgno apšvietimas Yra
Batų/vilnos krepšys Yra
Tiesioginė nutekėjimo žarna Yra
Šilko džiovinimo funkcija Yra
Vilnos džiovinimo sertifikatas Yra
Prietaiso valdymas programėle Nėra
Spalva Balta
Metinės energijos sąnaudos 195 kWh
Nesiglamžymo funkcija Yra
Savaime išsivalantis kondensatorius Nėra
Skaidrios durelės Yra
Standartizuotas aukštis 85 cm
Standartizuotas plotis 60 cm
Maksimalus gylis 66.3 cm
Aukštis 85.0 cm
Plotis 59.6 cm
Gylis 63.8 cm
GARANTIJA, MĖN.
24

Svarbu! Prekių likutis sandėlyje ir el. parduotuvėje realiu laiku gali nesutapti, todėl prieš užsakant prekę tikslinkite likutį.
Prekės aprašyme pateikiama gamintojo ir/ar tiekėjo bendro pobūdžio informacija, todėl gali būti paminėtos ne visos prekės savybės.
Prekės išvaizda, matmenys, atspalvis gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje.
Dėl išsamesnės informacijos apie prekę, klauskite telefonu +370 61470570; +370 68685349 arba el. paštu buitex01@gmail.com  
Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą