INDAPLOVĖ BEKO DIN28424
INDAPLOVĖ BEKO DIN28424
INDAPLOVĖ BEKO DIN28424
INDAPLOVĖ BEKO DIN28424
INDAPLOVĖ BEKO DIN28424
INDAPLOVĖ BEKO DIN28424
INDAPLOVĖ BEKO DIN28424
INDAPLOVĖ BEKO DIN28424
INDAPLOVĖ BEKO DIN28424
INDAPLOVĖ BEKO DIN28424
PAKLAUSTI KAINOS
close

Paklausti







 

Indaplovė BEKO DIN28424

DIN28424
Tikslinkite likutį
326,00 €
Su mokesčiais

Gamintojas Beko
Montavimo tipas Įmontuojama
Energijos sąnaudų klasė A++
Energijos sąnaudos (kwh/metus) 266
Programų skaičius 8
Indaplovės talpa (kompl.) 14
Garantija 24 mėn.

Prieš užsakant prekę, tikslinkite likutį tel. +370 686 85349; +370 614 70570

Klauskite  buitex01@gmail.com;  tel.+370 614 70570

 

Išplovimo klasė A
Išdžiovinimo klasė A
Inverterinis variklis Taip
Programos eigos rodiklis Yra
Programos pradžios atidėjimas iki 24 val.
Darbo pabaigos signalas Yra
Ekranėlis LCD
Apsauga nuo vandens Išsiliejimo Yra
Blizgiklio indikatorius Yra
Druskos indikatorius Yra
Pusinė įkrova Yra
Džiovinimo tipas Aktyvus
Apšvietimas Yra
Triukšmo lygis (db) 46
Spalva Pilka
Ilgis, cm 55
Plotis, cm 59.8
Aukštis, cm 81.8

A++ energijos klasė. Panaudojus naujausias technologijas produktai, kurių energetinis efektyvumas A++, garantuoja aukštą taupumo lygį.
AquaIntense. Susikviesti visus draugus kartu papietauti – puiki mintis. Tačiau, kas nori viską plauti po to? Pridžiuvę lazanijos likučiai tikrai neatrodo patraukliai. BEKO AquaIntense® – speciali intensyvaus plovimo zona dešinėje indaplovės pusėje plauna tuos indus, kurių plauti Jūs taip nemėgstate. Vanduo, purškiamas iš 180° kampu besisukančios alkūnės ir 360° besisukančios galvutės, užtikrina iki 5 kartų geresnį rezultatą*. Kuo didesnis vandens spaudimas apatiniame krepšelyje, tuo geresni plovimo rezultatai.Nesijaudinkite ir dėl pirminio skalavimo – tiesiog sudėkite indus į intensyvaus plovimo zoną.
GlassShield technologija užtikrina 20 kartų* ilgesnį indų tarnavimo laiką, lyginant su standartinėmis indaplovėmis, nes saugo stiklą nuo apnašų ir neleidžia jam prarasti blizgesio.*Patikrino TRLP („TUEV Rheinland LGA Products GmbH“).
Fast+. Vakarėlių mėgėjams būtina, kad taurės ir indai būtų švarūs tuojau pat. Laukti prie indaplovės – tikrai ne jiems. BEKO Fast+® funkcija indaplovėje užtikrina tris kartus greitesnį plovimo rezultatą*. Tai leidžia sutaupyti 70 %* laiko – dabar galite daugiau laiko skirti mieliems pokalbiams ir mėgautis žvilgančia indų švara. * Bandymai atlikti vidaus laboratorijose.
ProSmart Inverterinis variklis. Intervertinis variklis tai patys didžiausi privalumai: patikimumas, tylesnis darbas, komfortas ir ramybė namuose, o taip pat mažesnis energijos suvartojimas. Paprasčiau tariant: sutaupomas namų budžetas.
LEDspot. Tikslios informacijos mėgėjai nori informaciją gauti greitai. Jūsų Beko indaplovė gali būti tokia tyli, kad Jūs net nepastebėsite, kad ji yra įjungta. Dažnai kyla klausimas, ar indaplovė jau išplovė indus, ar ne? Nėra laiko svarstymui ir tikrinimui. Štai čia Jums padės Beko LEDSpot™. Raudonos šviesos indikatorius, kuris yra indaplovės apačioje ir šviečia į grindis, suteiks Jums informaciją vos žvilgtelėjus ar indpalovė jau atliko savo funkciją. Taigi, leiskite indaplovei atlikti savo darbą tyliai, o Jūs tuo metu užsiimkite mėgiama veikla.
AquaActive programa yra skirta susidoroti su specialiomis užduotimis, programos metu vandens spaudimas yra 3 kartus stipresnis nei įprastai, o tai reiškia, kad net ir įsisenėję nešvarumai bus pašalinti!
Quick&Clean programa yra itin greita (trunka vos 58 minutes), indai yra plaunami 70° laipsnių temperatūroje, šią programą būtų galima pavadinti kasdiene.
Apsauga nuo vandens išsiliejimo.
Lankstūs krepšio sprendimai. Ne visiems indams vienodai tinka Jūsų indaplovė. BEKO Flexible Basket sprendimai reiškia, kad krepšius galite pritaikyti net ir visiškai neįprastų formų indams. Galima pakelti viršutinį krepšį taip, kad apačioje tilptų aukšti, net 31 cm indai. Reguliuojamo aukščio puodelių lentynose tilps ir visiškai nestandartinis Jūsų mėgstamas puodelis. Visiškai sulankstomos lėkščių atramos užtikrina, kad apatiniame krepšelyje sutalpinsite neįprastų formų puodus specialioje puodų zonoje, o integruotas modulinis SoftTouch™ priedas gali sutalpinti net iki 4 skirtingo dydžio vyno taurių. Taigi, kokios formos bebūtų indai, jie visi gali tilpti į indaplovę ir spindėti švara.

Svarbu! Prekių likutis sandėlyje ir el. parduotuvėje realiu laiku gali nesutapti, todėl prieš užsakant prekę tikslinkite likutį.
Prekės aprašyme pateikiama gamintojo ir/ar tiekėjo bendro pobūdžio informacija, todėl gali būti paminėtos ne visos prekės savybės.
Prekės išvaizda, matmenys, atspalvis gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje.
Dėl išsamesnės informacijos apie prekę, klauskite telefonu +370 61470570; +370 68685349 arba el. paštu buitex01@gmail.com  
Prekė pažymėta
Prekė įkelta į palyginimą